Historie

In 1996 zijn Jens en Anja Slot gestart met Take Off Couriers.

Jens is in het begin bij verschillende bedrijven langs gegaan. Hij wilde kijken waar de behoefte van de klanten liggen. Daardoor heeft hij zich met Take Off Couriers gespecialiseerd in het verzorgen van Spoed en Vertrouwelijke zendingen. Jens zijn kracht is altijd geweest: DOE WAT JE BELOOFT en met veel plezier. Samen met Anja en alle freelancers hebben zij vele grote klanten aan zich weten te binden. Tot op de dag van vandaag heeft Take Off Couriers bewezen een betrouwbare partner te zijn. Zowel voor klein-, middel- en grote bedrijven uit Arnhem Nijmegen en omgeving.
Jens@takeoffcouriers In 2013 is Anja Slot plots komen te overlijden, zij was de steunpilaar van Jens, verzorgde o.a. de acquisitie en de administratie.

Per januari 2018 is Jeroen de Kruijf als vennoot het team komen versterken. Jens, Jeroen en het team freelancers gaan er samen voor zorgen dat Take Off Couriers nog jaren het vertrouwde adres blijft voor het verzenden van spoed en vertrouwelijke zendingen.

Per januari 2019 is Take Off Couriers weer een eenmanszaak geworden en is Jens samen met de freelancer weer het team achter Take Off Couriers.