Internationale spoedzending

Heeft u een internationale zending, dan is het belangrijk dat u een koerier heeft die op de hoogte is van alle wetgeving m.b.t. transport in elk Europees land. Wij van Take Off Couriers zijn bekend met deze regelgeving. Dit zorgt ervoor dat uw zending geen vertraging oploopt aan de grens of tijdens de rit. Wij zoeken altijd een oplossing naar uw wens.

Wat doen wij anders:

Wij garanderen dat u pakket sneller bij uw klant is dan via de bekende transport bedrijven en gaat onderweg niet verloren. “grote koeriers halen de pakketten op bij de afzender. Hierna gaat deze naar een sorteercentrum. vervolgens naar het knooppunt en uiteindelijk overgeladen naar een vrachtauto of vliegtuig.” De koerier van Take Off Couriers brengt het pakket met de auto zonder overslag direct naar de plaats van bestemming. Indien het pakket per vliegtuig gaat dan draag de koerier de zending als handbagage. Bij aankomst op het vliegveld neemt hij/zij de taxi naar de plaats van bestemming. Waar de grote bedrijven dit in een aantal dagen doen, kunnen wij dit in uren regelen.

Duitsland:

Door onze ligging dicht bij Duitsland kunnen wij heel snel u zending in Duitsland ophalen en door brengen naar uw bedrijf of andere adres is Nederland of Europa. Al onze auto’s zijn voorzien van een groene milieu-sticker (milieuvinget), hierdoor kunnen wij ook in alle binnensteden komen.

Meer zekerheid vindt u nergens.