vertrouwelijke zaken

vertrouwelijk zendingen veilig versturen

Vertrouwelijke (bedrijfs)gegevens versturen?

Via internet kan het zomaar onderschept worden door hackers.

Wij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van uw spoedeisende en/of vertrouwelijke zending zowel in binnen- en buitenland. Zodra wij uw zending hebben afgeleverd wordt u persoonlijk hiervan op de hoogte gebracht. Dit kan telefonisch, per mail of per whatsapp zoals u het wilt.

Wij van Take Off Couriers zijn ons erg bewust van de zorg waarmee vertrouwelijke en waardevolle zendingen afgeleverd moeten worden. Hierbij is het van belang dat deze bij de juiste persoon afgeleverd wordt.

Ook hier geldt dat de koerier die de zending ophaalt deze ook aflevert op de afgesproken locatie. Hierdoor bent u altijd zeker dat uw zending aankomt. En mocht de persoon voor wie de zending bestemd is niet aanwezig zijn, dan zullen wij eerst met u contact opnemen wat er met de zending mag gebeuren.

Ook uw post, gerechtstukken, legalisatie(s) of apostille(s) veilig en vertrouwt laten bezorgen bij een rechtbank in Nederland? Vanuit de regio Arnhem Nijmegen rijden wij regelmatig naar alle rechtbanken in Nederland zoals Arnhem, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden en Rotterdam. Wij weten in alle rechtbanken de weg te vinden zodat u zending op de juiste plaats wordt afgegeven en loopt hierdoor geen vertraging op. Op basis van uw wensen kunnen wij u het bewijs van afleveren digitaal toesturen, de legalisatie(s) en apostille(s) komen wij persoonlijk terug brengen.

Vertrouwelijke informatie delen:

 

vertrouwelijk en veilig koerier